top of page

Mağaza içi telifi ödenmiş müzik yayını kuramsalı

Müzik Keyfini Telifiyle Sunan Radyo

Biraz müzik, biraz telif, biraz da radyo!

Neyleyim telifsiz müziğin yarattığı eğlenceli atmosferi. Yayınlama hakları sizde olmamasına rağmen işletmenizde çalmaya devam ettiğiniz müzik, gün gelir başınızı ağrıtabilir. Müşterilerinize mükemmel bir atmosfer içerisinde alışveriş veya sohbet sunmak için çaldığınız müziklerin ileride başa bela olacağını hiç kimse düşünmez. Ancak 5846 sayılı telif kanununu gereğince 50 bin lira ceza ödemek zorunda kalabilirsiniz.

Vereceksen huzur ver

Verdiğimiz endişeden sonra, huzur verecek RADIOTEK hizmeti nedir?

Telif hakları ihlaline neden olmadan müzik yayınlamak RADIOTEK

Daha fazlası www.telifsizradyo.net

tarafından sunulan geniş kapsamlı faydalarla çok daha mükemmel hale geliyor!

Uçacaksın

RADIOTEK, telif hakkı kendisinde bulunan 40 türde, 300 binden fazla müzikle mağaza veya kafenizde dilediğiniz müziği çalma imkanı sunuyor. Hem de hiçbir kanuni ihlalle muhatap olmadan…

Kurumunuza özel müzik seçenekleri

RADIOTEK müzik yönetmenleri tarafından kurumunuzun imaj ve prestijine en uygun müzik listeleri hazırlanıyor. Böylece işletmenizin hedef kitlesi için daha cazip müziklerle sadık ve mutlu kitleler oluşturabilirsiniz.

Bir radyo da benim olsa

Kapalı devre radyo imkanı sayesinde, tüm şubelerinize duyuru veya kampanyaları radyo kanalı aracınızla haber verebilirsiniz.

İstediğiniz müziği dilediğiniz kadar dinleyin

meslek birliklerine daha fazla telif ödemeyin,RADIOTEK ile %70 lere varan tasarruf

RADIOTEK müzik listesi sürekli güncellenir. Müşterilerinize sizin için listelenmiş müzikleri her zaman sunma imkanına sahip olursunuz. Dilediğinizi, istediğiniz zaman çalabilirsiniz.

Tüm bunlar için ufak bir maliyet

RADIOTEK, telifli müzik çalma imkanını en uygun fiyatlarla sunan bir iştiraktir. Müzik meslek birliklerinden ayrı ayrı telif izni almaya gerek duymadan, bürokrasiyle uğraşmadan, sadece müşterilerinize müzik sunmanın rahatlığını yaşarsınız. Hem de en uygun fiyata!

Siz memnun, müşteri memnun!

RADIOTEK hizmeti sayesinde telif ihlallerinden kaynaklanacak ceza endişesiyle yaşamazsınız. Kafanız rahat, gönlünüz huzurlu, kanun adamı olmanın hafifliğini yaşarsınız.

Müşterilerinize en iyi ve güzel müzikleri sunmanız, imaj ve prestijinizin artmasını, müşteriler için sürekli tercih edilecek mekan olmanızı sağlar.

Tanıtılan Yazılar
Daha sonra tekrar deneyin
Yayınlanan yazıları burada göreceksiniz.
Son Paylaşımlar
Arşiv
Etiketlere Göre Ara
Bizi Takip Edin
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page